BIHFUDBAL

Sloboda predstavila pojačanja – Isa Samba “bomba” prelaznog roka!

Sloboda iz Novog Grada danas je predstavila pet novih igrača za nastavak prvenstva u fudbalskoj m:tel Prvoj ligi Republike Srpske. Najzvučnije ime je Isa Samba, a tu je još i Amir Hušić, te povratnici Milan Zec, Marko Ćulibrk i Mladen Zgonjanin. Svi su potpisali jednogodišnje ugovore.

Desni bek Isa Samba prava je bomba prelaznog roka i nema sumnje najzvučnije ime koje je ove zime pojačalo jednu ekipu u Prvoj ligi Republike Srpske. Momak koji je kao senior uzeo državljanstvo Mauritanije, za koju je debitovao prije nepune dvije godine u prijateljskom meču protiv Gane, igrao je za U17 i U18 reprezentaciju Francuske. Sa U17 selekcijom trikolora 2015. godine bio je prvak Evrope. Inače prošao je kompletnu školu Oksera, koji ima jednu od najboljih fudbalskih akademija u Francuskoj. Samba je još igrao u italijanskoj Seriji C za Gocano.

Centralni vezni Marko Ćulibrk i desnokrilni napadač Milan Zec vratili su se u matični klub iz redova Borca iz Kozarske Dubice, dok se štoper Mladen Zgonjanin u Slobodu vratio iz njemačke ekipe Kroacija Štutgart.

Amir Hušić u Novi Grad je došao iz cazinske Krajine i igra na poziciji štopera.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: Boerefijn Technology
  2. Povratni ping: Buy Hk guns
Back to top button