BIHFUDBAL

Željin vrtić srušio i Novograđane, Rudar iskoristio kiks Zvijezde

Velika pobjeda Željezničar Sport Tima u drugom kolu nastavka šampionata, ovaj put, na domaćem terenu protiv Slobode iz Novog Grada rezultatom 5:1.
Utakmica nije opravdala epitet derbija 17. kola, a za to su “krivci” izabranici Zorana Ćurguza koji su od prve minute zaigrali maksimalno angažovano i odmah je došao gol Bojana Markovića. Nije se mnogo čekalo da se prednost udupla, jer je pogodio danas sjajni Danilo Teodorović. To je bio rezultat prvog poluvremena, a lako je prednost mogla biti ubjedljivija. Nakon samo 30 sekundi igre u drugom poluvremenu pogodio je Aleksandar Petrović da bi sa “bijele tačke” Adonis Bilal donio četiri gola prednosti. Peti pogodak za domaće dao je dvostruki strijelac Bojan Marković. Do kraja meča gosti su uspjeli samo da postignu počasni gol preko Vučena.. Ovo je druga pobjeda za Željezničar za šest bodova u nastavku.

Zvijezda 09 nije uspjelada potvrdi trijumf u prvom kolu nastavka prvenstva jer je remizirala sa dobojskom Slogom (2:2), što je iskoristio lider Rudar Prijedor koji je slavio u Foči sa 3:1. Ostali rezultati: Tekstilac – Ljubić 2:1, Leotar – Jedinstvo 1:0, Borac (KD) – Slavija 1:1, Drina – Podrinje 2:0. Juče: Alfa Modriča – Kozara 1:2. Plasman: Rudar Prijedor 35, Zvijezda 09 32, Leotar 30, Sloboda 29, Tekstilac 27, Željezničar ST 26, Modriča 24, Kozara 23, Sloga 23, Drina 22, Borac 20, Slavija 20, Ljubić 19, Jedinstvo 14, Sutjeska 13, Podrinje 9.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: vig rx
  2. Povratni ping: cloned cards for sale​
Back to top button