BIHFUDBAL

Ćetković debituje u mladoj reprezentaciji BiH

Čuvar mreže Željezničar Sport Tima Nikola Ćetković priključiće se mladoj reprezentaciji BiH, pošto je dobio poziv selektora Slobodana Starčevića za utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Crne Gore 29. marta. Ćetković je do sada branio u svim mlađim selekcijama, nosio je kapitensku traku tima do 19 godina, a u Prvoj ligi Republike Srpske je jedan od najboljih golmana. Starčević je pratio posljednju utakmicu protiv Slobode iz Novog Grada koju je klub sa Predgrađa dobio sa ubjedljivih 5:1.

– Velika čast za mene. Mlada reprezentacija predstavlja mnogo veću scenu, evropsku i svjetsku, više se prati i to mi daje motivaciju da branim onako kako najbolje znam. Radujem se okupljanju i upoznavanju novih saigrača. Daću sve od sebe da opravdam povjerenje selektora. Došlo je vrijeme da se potvrdim i u ovoj selekciji – rekao je Ćetković.

Njegov Željo je odlično započeo drugi dio sezone pobjedama protiv Rudara i Slobode, timova iz vrha tabele. Okupljanje reprezentacije je u utorak 23. marta.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: guns for sale
Back to top button