FUDBAL

Stojković nakon pobjede u Bakuu: Ovo je put kojim moramo ići

Selektor Srbije Draga Stojković Piksi pohvalio je svoje fudbalere poslije pobjede nad Azerbejdžanom u trećem kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo i istakao da je to put kojim treba da idu.

Srbija je prva na tabeli A grupe sa sedam bodova (Portugal i Luksemuburg igraju večeras)

“Učinićemo sve da ostanemo tu, verujemo da možemo. Tu veru i nadu niko ne može da nam oduzme”, rekao je Stojković nakon pobjede u Bakuu, a prenosi Fudbalski savez Srbije.

On je najavio da će biti ekstremno teško sa Azerbejdžanom. 

“Najvažnije je da smo ostvarili šta smo želeli, osvojili smo tri važna boda. Znali smo i tako smo se pripremili da će biti ekstremnog teška utakmica, što se i pokazalo. U prvom poluvremenu smo domnirali, imali vođstvo, a drugo je pokazalo da stvari mogu da odu u nekom drugom toku. Čestitam igračima što su pokazali jak karakter, što nisu izgubili nadu da možemo da dođemo do drugog gola za pobedu. Prelepo veče, mislim da smo tri boda apsolutno zaslužili, pokazali smo da smo bolja ekipa od Azerbejdžana”, istakao je selektor i dodao:

“U svakoj utakmici moramo da igramo bukvalno ovako, da pokažemo lice da se ne predajemo. Svaka utakmica će biti teška sama po sebi, ali uz dovoljno koncentracije, fantastične borbe koju smo pokazali i uz veru u sebe, možemo da napravimo rezultat koji će nas sve usrećiti. Ovo je put kojim moramo ići. Ovaj rezultat mi je velika satisfakcija s obzirom na to da naši fudbaleri dolaze iz teških prvenstava, ne treba zaboraviti na umor, ali su pokazali strahovitu želju da ove kvalifikacije krenu kako smo svi želeli.”

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Back to top button