BIHFUDBAL

Borac slavio u Bijeljini

Fudbaleri Borca nastavili su seriju pobjeda, pošto su večeras savladali Radnik u Bijeljini 3:1 u meču 24. kola m:tel Premijer lige BiH.

Izabranici Marka Maksimovića od samog starta u meč su ušli ofanzivno. Pokušavali su Ziljkić i Meleg, a najbolju šansu imao je Goran Zakarić, koji je u 36. minutu iskosa sa desne strane pogodio prečku.

To je praktično bio uvod u ono šta će se desiti u 41. minutu. Goran Zakarić je sjajno pronašao Ziljkića u sredini, a ovaj prihvatio loptu i preciznim udarcem matirao Kozića za 0:1.

Poslije sedam minuta igre u drugom poluvremenu Saša Novaković je odlično reagovao na ubacivanje iz kornera i glavom poslao loptu u mrežu za 1:1.

Miladin Filipović je u 57. minutu u svom šesnaestercu oborio Zakarića i skrivio penal, a krilni igrač Borca je odlučio da izvede najstrožu kaznu i preciznim udarcem je pogodio za novo vođstvo crveno-plavih.

U 62. minutu šansa za domaće, Vušurović je uposlio Milenkovića, a ovog je izblokirala Borčeva defanzivna linija.

Za konačan rezultat Radnik – Borac 1:3, svojim prvim golom u crveno-plavom dresu pobrinuo se Pedro Moraitis u 86. minutu, tome je prethodio slobodan udarac koji je izveo Zakarić, a grčkom internacionalcu loptu na nogu je namjestio štoper domaćih Novaković.

Fudbaleri Borca već u u utorak dočekuju Klis u prvom meču polufinala Kupa BiH, a naredni prvenstveni meč igraju sljedećeg vikenda. Gost u Banjaluci biće ekipa Olimpika.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button