TENIS

Odličan nastup u Srbiji: Maksimoviću titula i treće mjesto

Teniser Doboja Marko Maksimović imao je odličan nastup na 33. Pecinom memorijalu za igrače do 16 godina u Pančevu, koji se igra u okviru Tennis Europe junior toura. Maksomović je osvojio dubl titulu i zauzeo treće mjesto u singlu.

U pojedinačnoj konkurenciji Maksimović je osvojio treće mjesto pošto je u fantastičnom polufinalu izgubio od prvog nosioca Zorana Ludoškog iz Srbije rezultatom 5:7, 4:6, dok je u dublu trijumfovao upravo sa Ludoškim. Oni su u finalu pobijedili Slovaka Mihala Krajčija i Rumuna Roberta Gunu sa 0:6, 6:3, 10-6.

Turnir, na kojem učestvuju teniseri i teniserke iz Njemačke, Grčke, Slovenije, Švajcarske, Rumunije, Slovačke, Češke Republike, Francuske, Velike Britanije, Poljske, Danske, Ukrajine, Holandije, Rusije, Belgije, Bjelorusije, Hrvatske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Srbije završava se ovog vikenda.

Podsjetimo da je uspjeh u Srbiji nastavak odličnih rezultata Marka Maksimovića pošto je prošle godine osvojio devet međunarodnih turnira u singlu i dublu, ulašao u tim Evrope, proglašen za najperspektivnijeg sportistu BiH za 2020. godinu i te dobio nagradu Olimpijskog komiteta BiH za Vrhunski sportski rezultat u 2020. godini.

Maksimović je istakao da je zadovoljan igrom i rezultatima i da vjeruje da će s ponosom i uspjehom da prezentuje svoj grad Doboj, Republiku Srpsku i Bosnu i Hercegovinu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: bio ethanol burner
Back to top button