KOŠARKAREGION

Zvezda – Budućnost drugi čin

Košarkaši Crvene zvezde i Budućnosti večeras će odigrati drugu utakmicu finalne serije ABA lige.

Meč će, kao i prethodni biti igran u dvorani “Aleksandar Nikolić” u Beograd, a početak duela zakazan je za 20.30 časova.

“Svesni smo da nas očekuje još teža utamica nego ono koju smo odigrali u nedjelju. Očekujem još bolju Budućnost, pokazali su veliki kvalitet i imamo ogroman respekt prema njima. Koncentracija u igri mora da bude adekvatna značaju meča. U prošloj utakmici je bilo dobrih momenata i dobrih elemenata, ali i onih kojima nisam zadovoljan u kojima moramo biti bolji da bi došli do pobjede. Situacija sa igračima koji nisu mogli da nastupe je takva da nismo u prilici da donosimo odluke, osim na sam dan utakmice”, rekao je Dejan Radonjić, trener Zvezde.

Košarkaš Zvezde Branko Lazić rekao jue da zna šta čeka njegov tim i dodao:

“Znamo i šta želimo, a zna se i put do tog cilja – ogromna energija, borba za svaku loptu, koncentracija na najvišem nivou i čvrstina su nešto što moramo da imamo u svakoj utakmici ove finalne serije.“

Zvezda je prvi meč dobila rezultatom 82:78 iako je u završnici tim iz Podgorice ozbiljno zapritio.

“Iako smo veći dio utakmice bili konkurentni i imali posed za izjednačenje nismo bili dovoljno čvrsti. Nismo odgovorili na Zvezdinu agresivnu igru i to moramo da popravimo. Moramo da iskontrolišemo skok, da probamo da uvedemo Zvezdu u naš ritam i da napravimo brejk u Beogradu”, rekao je Dejan Milojević, trener Budućnosti.

Finalna serija regionalne lige igra se na tri dobijene utakmice.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button