GRAND SLAMTENIS

Preokret Đokovića, fenomenalan poen i predaja Muzetija

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Rolan Garosa nakon sjajnog meč i poena koji će se dugo prikazivati.
Noletu je Italijan Lorenco Muzeti predao meč u petom setu nakon tri sata I 27 minuta igre, a susret je prekinut pri rezultatu 6:7 (7), 6:7 (2), 6:1, 6:1 i 4:0 za Đokovića.
Oba igrača su imala sjajne periode igre, prvi teniser svijeta je oduševio osvojili poen sa zemlje jer je prethodno pao. Raskrvario je i prst ali je ubrzo nastavio da igra protiv mladog Italijana koji nije uspio da završi meč.
Novak Đoković će u narednoj rundi takmičenja igrati sa Mateom Beretinijem koji je prošao dalje nakon što je Rodžer Federer predao meč bez borbe.

Uspješan u četvrtom kolu bio je i Argentinac Dijego Švarcman koji je sa 7:6 (9), 6:4, 7:5 pobijedio Nijemca Jana Lenarda Štrufa.

Čehinja Barbora Krejčikova igraće u četvrtfinalu Rolan Garosa pošto je sa 6:2, 6:0 savladala Amerikanku Sloan Stivens. Za polufinale će se boriti sa Amerikankom Koko Gof koja je pobijedila Ons Žaber iz Tunisa sa 6:3, 6:1.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Back to top button