KOŠARKANBA

Lebron o povredama igrača: Lijepo sam rekao, nisu me slušali

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Lebron Džejms oglasio se na društvenim mrežama povodom povreda NBA igrača.

Kavaj Lenard završio je sezonu zbog povrede koljena, a u plej-ofu povrijedili su se i mnogi drugi igrači, poput Kajrija Irvinga, Džejmsa Hardena, Majka Konlija.

Veliki broj igrača povrijedio se i u regularnom dijelu sezone i to su doživeli veoma teške povrede, kao što je to slučaj sa Džamalom Marejem.

Povodom svega toga, oglasio se Lebron Džejms na tviteru i rekao da ga nisu slušali, kad je on pričao.

“Pričao sam, nisu htjeli da me slušaju, kada sam govorio o startu sezone. Znao sam šta će da se desi. Htio sam samo da zaštitim igrače. Povrede nisu dio ove igre koju igramo. Ovo je sve posliedica toga što nismo imali odmor. Osam ili devet Ol-star igrača ne igra u plej-ofu zbog povreda. Plej-of je nešto najbolje u ovoj ligi, ali mi sada nemamo neke igrače i to navijačima nedostaje. To je nevjerovatno. Ako neko zna nešto o tome kako je raditi cijele godine, to sam ja. Ne volim što je ovako ispalo. Mrzim to što su se igrači povrijedili”, napisao je Lebron.

Ove sezone je i Lebron propustio više od 20 utakmica zbog povrede i na kraju je njegov tim ispao u prvoj rundi u šest utakmica od Finiks Sansa. Povrijeđen je bio i njegov saigrač Entoni Dejvis.

B92

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button