BIHFUDBAL

Fudbaleri Borca otišli na Bled: Prava pojačanja tek stižu

Fudbaleri Borca otputovali su u Sloveniju, gdje će brusiti formu do 30. juna, a njihova baza biće Bled.

Banjalučani su na okupu već sedam dana tokom kojih su uradili sve testove i počeli kondicioni dio priprema, a tokom boravka u “deželi” potrudiće se da podignu formu na optimalan nivo kako bi što spremniji dočekali prvu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona i okršaj sa Klužom. Opremu šampiona BiH već su zadužili golman Nikola Ćetković, iskusni Milan Vušurović, te golobradi mladići Amar Begić i Enver Kulašin, ali to neće biti sve kada su u pitanju pojačanja.

Očekuje se da u naredih nekoliko dana stignu bar dva iskusna, provjerena igrača, koji će treneru Marku Maksimoviću značajno olakšati posao. Mladi stručnjak naglasio je pred polazak da od igrača očekuje ozbiljan pristup i maksimalno zalaganje tokom svakog treninga. Malo ga je zabrinula povreda prvog golmana Bojana Pavlovića koji je pod velikim znakom pitanja za okršaje sa šampionom Rumunije. Sa druge strane, sigurno ga je obradovalo zdravstveno stanje Jove Lukića i Marka Jovanovića koji su se u potpunosti oporavili.

Prvi rival u Sloveniji biće šampion te zemlje Mura (23. jun), dok je duel sa Olimpijom na programu 29. juna, dan prije povratka u Banjaluku.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: 무료 다시보기
  2. Povratni ping: turners
Back to top button