KOŠARKANBA

Fila izborila majstoricu, Bogdan se povrijedio

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović povrijedio je koljeno u porazu svoje Atlante od Filadelfije (99:104), ali je dobra vijest da problem ne bi trebalo da bude teže prirode.

Bogdanović je napustio parket u trećoj dionici i više se nije vraćao, a do tada je postigao sedam poena. “Jastrebovi” nisu iskoristili prvu meč loptu za plasman u finale Istoka, jer je Filadelfija odbila sve napade rivala u završnici koje su kreirali Tre Jang i Danilo Galinari. Sada je rezultat 3:3, pa će finalistu odlučiti majstorica.

Kao po običaju, kod Filadelfije je najbolji bio Džoel Embid sa 23 poena i 13 skokova, a priključili su mu se Tobajas Heris i Set Kari, koji su meč završili sa po 24 poena.

Atlantu je predvodio Jang sa 34 poena, 12 asistencija, pet skokova, dok je 17 uz 11 skokova imao Kevin Hurter, poen manje zabilježio je Galinari.

Očekuje se da tokom dana stignu informacije koliki je stepen Bogdanovićeve povrede, ali prema prvim informacijama on se iz predostrožnosti nije vratio na parket. Ovu vijest sigurno sa nestrpljenjem očekuje i selektor Srbije Igor Kokoškov koji se nada da se neće morati odreći i drugog NBA asa poslije Nikole Jokića.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button