FUDBAL

Bejl prijeti „azurima“, Švajcarci moraju da slave

Kolika je stvarna snaga Velsa i da li su Italijani baš nadmoćni u grupi A vidjećemo večeras jer ove dvije selekcije u međusobnom okršaju odlučuju o prvom mjestu.

„Azuri“ su jedna od reprezentacija koja je pokazala najviše i već su obezbijedili plasman među 16 najboljih, dok su Velšani prebacili očekivanja i takođe su jednom nogom u osmini finala. Međutim, njihov najbolji igrač Geret Bejl nema namjeru da se zaustavi.

– Protiv svakog protivnika idemo na pobjedu. To je najbolji način da se pristupi svakoj utakmici. Naravno, Italija je u prednosti, ne samo zato što se meč igra u Rimu. Najbolje su rangirani u našoj grupi. Ali mi imamo naš mentalitet, uvijek želimo više i više. I sad želimo da pokušamo da budemo prvi u grupi, a to možemo samo ako ih pobijedimo. Učinićemo sve da tako i bude – poručio je Bejl.

Turska je u vrlo teškoj situaciji poslije dva poraza, dok bi Švajcarska eventualnim trijumfom stigla do četiri boda, koja bi prema nekim računicama morala da budu dovoljna za prolaz, pošto među 16 najboljih idu i četiri od šest trećeplasiranih timova. Obje utakmice igraju se od 18 časova, Italijani i Vels u Rimu, a Švajcarci i Turci u Bakuu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: รถป้าย
Back to top button