BIHFUDBAL

Lukić najbolji fudbaler Srpske, Ćurguzu nagrada za trenera

Najbolji fudbaler Republike Srpske za prošlu godinu je Jovo Lukić, saopštio je žiri tradicionalne manifestacije 10. “Dan fudbala Republike Srpske” koji zajedno organizuju Fudbalski savez RS i “Sportski žurnal”.

Napadač Borca je u 2020. godini eksplodirao i do povrede ostavio sjajan učinak. Pored njega, priznanja su još dobili i doskorašnji trener Željezničar Sport tima Zoran Ćurguz, dok je najbolji fudbalski radnik dugogodišnji operativac bijeljinskog Radnika Slobodan Đorđić. Za najboljeg sudiju proglašen je Radislav Kačavenda iz Gradiške, a najperspektivniji fudbaler je Danilo Šipovac koji je imao sjajnu sezonu u trebinjskom Leotaru.

Nagrada za životno djelo “Doktor Milan Jelić” pripala je Bogdanu Čeki iz Istočnog Sarajeva, a Zlatna povelja “Miljan Miljanić” novinaru i piscu Tomi Mariću, idejnom tvorcu akcije “Dan fudbala Republike Srpske”.

Posebna nagrada ambasador fudbala koja će ubuduće da nosi ime po Mihailu Andrejeviću Andrejki, otišla je u ruke trener Crvene zvezde Dejana Stankovića. Dodjela nagrada laureatima biće upriličena 15. jula u Banjaluci.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: cvv shop
Back to top button