BIHFUDBAL

SNM saznaje: Radnik dobio garancije za nastup u Premijer ligi

Fudbalski klub Radnik ipak neće odustati od Premijer lige iako su pojedini mediji, naročito iz FBiH to objavili, pod vinjetom ekskluzivno.
Situacija u bijeljinskom premijerligašu je teška, ali su ljudi koji trenutno obnašaju funkcije dobili obećanja sa više nivoa vlasti da će požar uskoro biti ugašen i da će Radnik nastupiti u eliti. Dugovanja kluba su oko tri miliona maraka, od kojih skoro 2,2 otpadaju na porez, dok su ostali realni teret, imajući u vidu da skoro svi klubovi na kraju godine dobiju blagoslov da im se prolongira naplata poreskog duga.

Sapunica oko izbora predsjednika traje već dvadesetak dana i još nije privedena kraju, a klub je sinoć dobio predsjednika Skupštine – Dušana Glišića. Dogovoreno je i da sutrašnju prozivku igrača obavi Jovo Borković, a on može da računa samo na sedmoricu igrača koji su nastupali prošle sezone. Jasno je da vremena nema mnogo jer novi šampionat počinje već 17. jula, ali posljednje vijesti ipak ohrabruju sve poklonike fudbala, naročito one u Semberiji.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

4 Comments

  1. Povratni ping: dewajitu
  2. Povratni ping: 호두코믹스
  3. Povratni ping: 뉴토끼
  4. Povratni ping: 티비위키
Back to top button