EVROPSKE LIGEFUDBALTRANSFERI

Junajted povećao ponudu za Sanča na 85 miliona €

Engleski mediji javljaju da je Mančester Junajted povećao ponudu za Džejdona Sanča i mada to još uvijek nije cifra koju zahtijeva Borusija Dortmund, nakon novog “napada” na krilnog fudbalera više niko ne sumnja da će on do kraja prelaznog roka sigurno završiti na Old Trafordu.

Borusija je nakon što je odbila prvu ponudu Crvenih đavola jasno poručila da traži tačno 95 miliona evra za svog fudbalera.

Junajted je sad povećao ponudu na 85 miliona i mada nedostaje još deset miliona do „tačnog“ iznosa, izvori bliski Old Trafordu uvjeravaju da je klub ovog puta riješen da uspješno privede posao kraju.

Kako se prenosi, Dortmund ima džentlmenski sporazum sa 21-godišnjim fudbalerom da će mu biti dozvoljeno da ode ovog ljeta ako Borusija dobije željeni iznos transfera.

Džejdon Sančo je trenutno dio ekipe reprezentacije Engleske na Evru. Trenutno nije u prvom planu kod selektora Gareta Sautgejta, odigrao je tek nekoliko minuta u posljednjem meču protiv Češke. Međutim, igrama u dresu Borusije uvjerio je ljude iz Junajteda da je pravi igrač za njih.

Sančo je u Dortmund došao iz Mančester Sitija kao supertalentovani tinejdžer. Iako nije zaigrao za prvi tim Građana u Premijer ligi, njegov transfer avgusta 2017. iznosio je čak 10 miliona funti, uz dodatke.

U međuvremenu je tokom tri sezone na 137 utakmica u žuto-crnom dresu postigao 50 golova i imao još 59 asistecija. Za Englesku je odigrao 20 utakmica i postigao tri gola.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button