BIHRUKOMET

Puljizović poslije Borca otišao u Sjevernu Makedoniju

Dosadašnji rukometaš Borca Saša Puljizović brzo je pronašao angažman poslije odlaska iz Banjaluke potpisavši ugovor sa Butelom iz Skoplja.

Iskusni srednji bek zadržaće se u prestonici Sjeverne Makedonije najmanje godinu dana, a kaže da su ga privukle ambicije kluba koji je prošle sezone zauzeo peto mjesto u tamošnjem šampionatu.

– Prilikom prvog kontakta sa ljudima iz Butela prepoznao sam želje i tendenciju da ostvarujemo bolje rezultate iz godine u godinu. To je bio jedan od glavnih razloga što sam prihvatio ponudu. Saopštili su mi da će dodatno pojačati tim i ukoliko sve bude kako su isplanirali igraćemo zapaženu ulogu – rekao je rukometaš iz Dervente.

O ligi i kvalitetu rukometa čuo je mnogo pošto dosta igrača sa ovih prostora karijeru gradi u najjužnijoj republici bivše Jugoslavije.

– Imao sam priliku da igram sa finskim Koksom u Bitolju i da shvatim da narod u Makedoniji voli i razumije rukomet. Vjerujem da će ovo biti sjajno iskustvo za mene i da ćemo imati rezultate sa kojima će naši navijači biti zadovoljni – kaže Puljizović.

Sjajni srednji bek u karijeri je promijenio mnogo klubova i skupio dosta iskustva igrajući u Srbiji, Hrvatskoj, Austriji, Izraelu, Rumuniji, Švedskoj i Finskoj.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 다시보기
Back to top button