FUDBALREGION

Terzić: Prijović nadobudan, nije pokazao poštovanje

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić o novoj sezoni osvrnuo s ena propal epregovore sa Aleksandrom Prijovićem navodeći da je povremeni reprezentativac Srbije bio nadobudan i da je na kraj postavio jedan uslov koji nije bio fudbalski.

– Pokazao je nadobudnost u pregovorima. Dolazili su mnogo veći igrači u Zvezdu, pa su se drugačije ponašali. Nisu samo finansije. Morao je da pokaže veću strast. I poštovanje. Nisu samo sportski i finansijski motiv – rekao je Terzić na prvoj prozivci ekipe za narednu sezonu.

Odustalo se i od dovođenja Aleksandra Kolarova, ali tu bar nije bilo problema u komunikaciji.

– Pričao sam sa Kolarovim, on je imao diskus herniju. Odmah nam je potreban, ali sada ne može. Zbog zdravlja – rekao je Terzić.

Nenad Krstičić je pak i dalje tiha patnja “crveno-bijelih”.

– On je dobar dečko, ima želju da se vrati. Još je u Grčkoj, čekamo. Čekamo i Petra Stanića iz Želje – nastavio je Terzić.

Najveći deo posla je ipak već obavljen, ali nedostaje još bar jedan napadač top klase.

– Nama je pojačanje sto su ostali svi nosioci igre. Tu je i Aleksandar Dragović, igrač jačeg rejtinga od Nemanje Milunovića. Još je tu i Srđan Babić koji je igrao jaku ligu, sazreo. Vrlo je bitno za klubove kao što je Zvezda da sačuvaju tim. Znamo vec sada najboljih 11, a imamo još mesec dana. Poslali smo poruku široj javnosti potpisivanjem novih ugovora sa Aleksandrom Kataijem i Dekijem Stankovićem. Nadamo se novom ugovoru sa Mirkom Ivanićem – rekao je Terzić i podvukao da Zvezda traži još jednog špica i lijevog beka.

Biće naravno i odlazaka.

– Imali smo trend prodaja od 10.000.000 evra, to nam treba. Biće ponuda za mlade igrače – podvukao je.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button