FUDBAL

Evo zašto je Ronaldova Georgina bila ozvučena na utakmici Portugala

Portugalci su na Evro stigli kao aktuelni prvaci Evrope i imali su namjeru da obrane titulu, ali to neće uspjeti, jer su u osmini finala poraženi od Belgije sa 1:0.

Nakon utakmice u centru pažnje našao se Kristijano Ronaldo koji je od bijesa skinuo i šutnuo kapitensku traku, zbog čega se našao na meti velikih kritika portugalske javnosti.

On je s tribina imao podršku svoje porodice koja je pratila svaki meč selekcije. U centru pažnje našla se njegova izabranica Georgina Rodrigez zbog zanimljivog detalja.

Naime, na jednoj od fotografija s tribina stadiona u Sevilji vidjelo se kako Georgina nosi mikrofon i mnogima tada nije bilo jasno zašto je ozvučena.

Međutim, ubrzo nakon toga stiglo je objašnjenje iz njenog PR tabora. Georgina je nosila mikrofon jer Netfliks trenutno snima dokumentarac o njenom životu.

Ovaj dokumentarac će nositi ime “Georgina”, a cilj je da pokaže kako je biti u ljubavnoj vezi s jednim od najboljih sportista na svijetu.

Georgina je odrasla u jednom malom španskom gradiću, a sa 17 godina doselila je u Madrid gdje je počela graditi karijeru. Radila je u jednoj Guči radnji u Madridu gdje je upoznala Ronalda, a sve ostalo je istorija.

Itekako se posvetila porodičnom životu s portugalskim fudbalerom, ali i na poslovnom planu joj ide odlično. Sklopila je nekoliko bogatih sponzorskih ugovora, a šlag na tortu bila je ponuda Netfliksa koju je bez razmišljanja prihvatila.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: Fryd carts
Back to top button