FUDBALTRANSFERI

Ramos želi dvije, Leonardo nudi ugovor na jednu godinu

Pari Sen Žermen i Serhio Ramos nisu ni blizu postizanja dogovora. Bivši defanzivac Real Madrida od danas je i zvanično slobodan agent, pošto mu je istekao ugovor sa “Kraljevskim klubom”.

Posljednjih nekoliko dana, Ramos i njegov menadžer pregovaraju sa čelnicima PSŽ, ali u ovom trenutku dvije strane ne mogu da postignu saglasnost oko uslova, tvrdi “Le 10 Sport”.

Trener „Svetaca“, Maurisio Poketino je oduševljen idejom da radi sa španskim veteranom i dao je zeleno svjetlo čelnicima kluba u pregovorima. Sportski direktor Leonardo lično vodi razgovore, ali za sada dogovora nema.

Osnovni problem u pregovorima je taj, što PSŽ 35-godišnjem defanzivcu nudi jednogodišnji ugovor, dok bi Serhio Ramos da se osigura dvogodišnjim.

U isto vrijeme, Parižani nisu jedini kandidati za dovođenje Ramosa. Vjeruje se da je Španac na meti Mančester Junajteda, a ranije se šuškalo da je i Milan zainteresovan za njegove usluge. Ipak, u posljednje vrijeme „rosoneri“ su ohladili, zbog previsoke plate koju traži Ramos.

Naravno, PSŽ ne sjedi skrštenih ruku i razmatra još neke opcije u želji da pojača odbranu. Jedan od najtraženijih defanzivaca je i Turčin Čalar Sojundžu iz Lestera.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: 티비위키
  2. Povratni ping: 코인악재
Back to top button