FUDBALREGION

Stanojević: Biću ljut ako Jović bude igrao loše

Trener Partizana Aleksandar Stanojević prokomentarisao je prvu pobjedu na pripremama u Sloveniji, protiv Kopra rezultatom 3:0.

Gol je postigao 17-godišnji Marko Milovanović koji se bori za priliku u prvom timu i, prema rečima stratega crno-belih, na odličnom je putu.

– Marko stalno koristi šansu, i u Turskoj je igrao. Nažalost, imao je česte povrede, on je još u razvoju. Pojačava rad u teretani i dokazuje se iz utakmice u utakmicu. On bi i ranije dobio šansu, ali imao je povredu pred kraj prvenstva, sad ulazi u ritam – rekao je Stanojević poslije utakmice.

– Dobijaće šanse sigurnu, a od ovih utakmica i treninga zavisi ko će dobiti koliko. Samed Baždar je bio izvanredan u prošloj, danas nije bio loš. Milovanović je bio odličan.

Takođe mladi Nemanja Jović je ponovo bio na visini zadatka, što se od njega i očekuje, ocjenjuje Stanojević, budući da je Partizanov jedini reprezentativac.

– Jović je ‘A’ reprezentativac, više ga i ne komentarišem kao mladog igrača. Nadam se i da će ostati. Bićemo ljuti ako bude igrao lose – dodao je Stanojević.

On je komentarisao i rastanak sa štoperom Makijem Banjakom, koji mu je u finalu Kupa Srbije protiv Crvene zvezde odbio ulazak u igru u završnici meča.

– Dobio je ponudu koja je dobra i za njega i za klub. Ne volim kad neko ide, uvek postoji takva emocija… On je bio izuzetno profesionalan, ja ga izuzetno cenim. Igrao je dobro u odbrani prošle sezone, najmanje smo golova primili. Želim mu sve najbolje jer je izuzetan profesionalac i dobar igrač – rekao je Stanojević.

Partizan će sljedeći prijateljski meč odigrati u nedjelju protiv Krakovije.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button