FUDBAL

Urnebesna fotografija selektora Mađarske kojom je ŽESTOKO ISPROZIVAO Ronalda i Mbapea

Grupa smrti je “počišćena”. I to već u osmini finala ispale su i preostale tri reprezentacije koje su bile u toj famoznoj grupi, a to je iskoristio selektor Mađarske Marko Rosi koji se brutalno našalio na njihov račun.

Naime, on je na svom Instagramu objavio sliku na kojoj se nalaze on, Kilijan Mbape, Manuel Nojer i Kristijano Ronaldo zajedno na plaži, nakon što su svi ispali sa ovogodišnjeg Evropskog prvenstva.

Porazom reprezentacije Njemačke od Engleske, ispao je i posljednji član “grupe smrti” sa Evra, a podsjetimo u toj grupi su se nalazili Francuska, Portugalija, Njemačka i totalni autsajder Mađarska.

Selektor Mađarske, Marko Rosi nije mogao da odoli i što je sa Mađarskom parirao svakoj od ovih selekcija, na svoj Instagram profil je postavio sliku koja je ubrzo postala viralna.

– Vidimo se na plaži momci – glasio je kratak opis uz foto-montažu.

Mađari, iako autsajderi, pružili su sjajan otpor u svakoj od tri utakmice koje su odigrali. Protiv Portugalije su izdržali do 85. minuta, Francuzima su uzeli bod, dok su imali i pobjedu u džepu protiv Njemačke, međutim, na kraju su popustili i oprostili se od prvenstva, prenio je Telegraf.

Sada su poznati svi parovi četvrtfinala Evropskog prvenstva, a prve utakmice su na programu 2. jula, kada će se sastati reprezentacije Švajcarske i Španije od 18 časova, odnosno Belgije i Italija od 21 časa.

(Blic Sport)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button