BIHRUKOMET

Zvanično: Borac sačuvao najboljeg strijelca, Milićević produžio ugovor

Rukometni klub Borac m:tel sačuvao je najboljeg strijelca iz prošle sezone, jer je Aleksandar Milićević stavio paraf na novi ugovor.

Sjajni lijevi bek iz Arilja bio je prošle takmičarske godine jedan od najkonstantnijih rukometaša i sigurno će njegov ostanak mnogo značiti ekipi Mirka Mikića. Poslije neuspješne sezone „crveno-plavi“ su odlučili da podmlade tim i šansu daju momcima koji su ponikli u klubu, uz nekoliko iskusnijih igrača među kojima je i Milićević. Prije njega ugovor je produžio Miloš Nježić, a iz Vojvodine se vratio Stefan Miljković, dok se u narednih nekoliko dana očekuje još potpisa u Platonovoj.

– Jako mi je drago što sam ostao, jer sam uživao u Banjaluci. Borac je uvek Borac sa kojom god ekipom izašao na teren neće nikome biti lako protiv nas. Dolaze nove generacije, željne dokazivanja i ostvarenja sna da zaigraju za prvu ekipu, pa smatram da ćemo ponovo biti jaki i boriti se da vratimo klub gdde mu je mesto – rekao je strijelac 135 golova prošle sezone.

Dodao je da je imao još ponuda, ali da se i zbog porodice odlučio za ostanak u gradu na Vrbasu, te da mu je drago što se na klupu vratio Mikić.

– On najbolje poznaje ekipu, zna kako dišemo i šta je potrebno u datom trenutku – zaključio je momak koji je prošlog ljeta u Banjaluku stigao iz Leotara.

Nova prvenstvena trka počinje 11. septembra kada u “Borik” stiže povratnik u elitu, Gradačac.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: Fysio Dinxperlo
  2. Povratni ping: 방콕 밤문화
Back to top button