OSTALI SPORTOVI

“Od golih slika zarađujem više nego od sporta” Najljepša MMA fajterka progovorila o detaljima iz života (FOTO)

Jedna od najatraktivnijih sportistkinja bila je meta silovatelja.

Naravno, riječ je o Amerikanki Pejdž Van Zant, koja je svojevremeno bila jedna od najatraktivnijih takmičarki u MMA svijetu, sve dok nije dobila otkaz u UFC i preselila se u BKFC – boks bez rukavica.

Prelazak u drugu kategoriju donio joj je više novca, mada sama ističe da je najviše zaradila kačenjem golišavih fotki na sajtu sa sadržajem za odrasle.

– Kada sam potpisala za BKFC, zarađivala sam više novca po borbi nego u kompletnoj UFC karijeri. Trenutno od golišavih fotki zarađujem mnogo više nego od ugovora i to je ludo – rekla je Van Zantova koja je priznala da je spremna da se odrekne zarade na sajtu za odrasle ukoliko to bude potrebno:

– Ne želim da se dovedem u situaciju da izgubim poslovnu šansu zbog toga što imam sajt. Već me gledaju kao se*s simbol u svijetu i željela sam da od toga i zaradim. Imam svoj vlastiti sajt i kontrolišem šta sve ide tamo. Radila sam teško na svom tijelu da bih postala to što jesam. Sada to samo dijelim na sajtu i radim to profesionalno i ne kao što to rade por*o zvijezde na sajtovima za odrasle, gdje je sadržaj mnogo žešći.

Mnogi možda i ne znaju, ali Van Zantova iza sebe ima težak život koji je obilježen silovanjem. I to kada je imala 14 godina, a sve to je otkrila 2018. godine kada je izdala autobiografiju pod nazivom ”Rise: Surviving the Fight of My Life.”

– Napili su me. Pokušala sam da se odbranim, ali kao da sam bila zakucana za pod. Bila sam svjesna, ali mi je telo bilo mrtvo. Znala sam šta se događa, ali nisam mogla ništa da učinim. Nisam mogla da se oduprem, samo sam čekala da se to što prije završi – počela je Pejdž svoju ispovijest.

Sve se dogodilo na jednoj zabavi, a u silovanju su učestvovala nekolicina momaka. Međutim, Pejdž je nakon silovanja trpela psihičko zlostavljanje, jer se školom proširila priča kako je pristala na “grupnjak”.

Silovatelji su “preko noći” postali junaci, a ona laka djevojka. U knjizi je otkrila i da je uzimala pilule dok se ne onesvijesti, jer nije imala želju za životom. Takođe, promijenila je prezime.

Rođena je kao Pejdž Sleten (Paige Sletten), ali su je u školi prozvali Pejdž Slaton (Paige Slutton) što je aludiralo na to da je d**lja. Otuda je postala Van Zant.

– Znala sam pred kućom da pronađem obješene kondome za drvo, kao ukrase za Božić. To zlostavljanje mi je bilo najgore i zbog toga sam se odlučila za knjigu kako bih možda nekom pomogla – rekla je svojevremeno i dodala da joj je MMA spasio život.

Nekoliko mjeseci kasnije, odnosno u momentu kada je izdala knjigu, Van Zantova je odlučila da “uloži u sebe” i ugradila je silikone. Na taj način je definitivno postala jedna od najse**si takmičarki.

(Blic Sport)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button