FUDBAL

Poulsen: Ako Englezi misle da će lako, precijenili su se

Napadač Danske Jusuf Poulsen upitan je da li će uloga Engleske kao favorita u polufinalu Evropskog prvenstva, biti pomoć za njegove “Crvene đavole”.

– Ne znam, vidjećemo. Tako misle engleski navijači i mediji, ali nisam siguran da tako misle i engleski igrači. Dva puta smo igrali protiv njih u Ligi nacija i osvojili četiri boda. Ako su toliko ubijeđeni da će nas pobijediti, mislim da se malo precjenjuju. Međutim, vjerujem da će meč biti izjednačen i neizvjestan. Razumije se, Engleska je favorit, igraće kod kuće, ali smo i mi pokazali da možemo da igramo na njihovom nivou – rekao je Poulsen na konferenciji za novinare.

O predstojećem meču, govorio je i Jusufov saigrač Janik Vestergor:

– Engleska ima igrače sa nevjerovatnim talentom. Njihov najjači adut je sjajna organizacija u odbrani. Međutim, vjerujemo i mi u naše sposobnosti. Ne mislim da će engleski igrači imati neki pritisak zbog činjenice što su izgubili tri polufinala u posljednjih 30 godina. To neće imati nikakav uticaj na ovaj meč. A hoće li Engleska imati koristi od hiljada navijača na Vembliju? Vjerovatno hoće. Mi nismo donosili odluke o mjerama protiv KOVID-19. Ne možete reći da li je nešto pošteno, ili nije. Igrati protiv Engleske u ovom susretu, u svakom slučaju, biće jedno nevjerovatno iskustvo – rekao je Vestergor.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button