FUDBAL

Prosidba nasred terena: “Vatreni” su ispali sa EVRO, ali jedna atraktivna Hrvatica je PRESREĆNA VIDEO

Fudbalska reprezentacija Hrvatske završila je odavno svoje takmičenje na Evropskom prvenstvu, ali je jednoj Hrvatici “upala kašika u med”.

Naime, Petra Vučković, atraktivna Hrvatica koja živi u SAD, udaće se za fudbalera koji nastupa u MLS.

Ekipa Minesote noćas je u okviru MLS lige remizirala (2:2) protiv San Hozea, a vezni fudbaler tog tima zauvijek će pamtiti susret. Hasani Dotson (23) je nakon meča pozvao na teren svoju djevojku, Hrvaticu Petru Vučković i zaprosio je.

Snimkom prosidbe, a djevojka je pristala da se uda za američkog fudbalera, na društvenim mrežama pohvalio se i njegov klub. Bilo im je drago što se meč u kojem nisu pobijedili završio na ovako lijep način.

Hasani i Petra rešili su da svoju dugogodišnju vezu krunišu brakom, ali ipak djeluje da je lijepa Hrvatica ostala šokirana zbog ovog poteza.

Ipak, ona se ni najmanje nije dvoumila. Odmah je pristala, a povremeni reprezentativac SAD do 23 godine je presrećan izvadio prsten iz kutije i stavio ga na ruku svoje izabranice.

Jedna divna ljubavna priča krunisana je pred gotovo punim stadionom navijača Minesote, koji su mogli da gledaju prosidbu fudbalera koji je od 2019. godine u klubu. Dotson od 2015. do 2018. godine igrao na koledžu, a 2019. godine ga je Minesota izabrala kao 31. pika na draftu.

(Blic Sport)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: unicc shop
Back to top button