EUROKUPOVIFUDBAL

Borčevci poručuju: Srce na teren za dobar rezultat pred revanš u Banjaluci

Kapiten fudbalera Borca Stojan Vranješ bio je najzanimljiviji rumunskoj javnosti po dolasku ekspedicije „crveno-plavih“ u Kluž, jer je svojevremeno nosio dres ovog kluba i sa njim se domogao titule šampiona Rumunije. Zato nosi lijepe uspomene sa stadiona „Konstant Radulesku“, ali ipak, večeras će pokušati da rastuži domaću publiku i svom timu obezbijedi dobar rezultat pred revanš prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona u Banjaluci.

– Drago mi je što ću ponovo da zaigram na stadionu na kojem sam doživio mnogo lijepih trenutaka. Kluž veoma poštujem i tu sam proveo lijep dio svoje karijere. Ipak, sada me zanima samo jedno, a to je da zajedno sa saigračima ostavim srce na terenu kako bi ostvarili pozitivan rezultat – poručio je Vranješ.

Kluž je favorit, tu nema nikakve dileme. Porediti budžete, ulaganja, infrastrukturu gotovo da nema smisla, Ali, fudbal je bezbroj puta do sada pokazao da ne pobijedii onaj kome se na papiru daju veće šanse. Trener Borca Marko Maksimović je na zvaničnoj pres konferenciji poručio da je svjestan snage rivala, ali da nema predaje.

– Napravili smo veliki rezultat u prošloj sezoni. Osvojili smo titulu nadoknadivši veliki bodovni zaostatak i tako stekli priliku da se ponovo vratimo u Ligu šampiona. Znamo da smo došli u goste izuzetno kvalitetnoj ekipi, koja pravi velike rezultate na evropskoj sceni, ali mi ćemo dati sve od sebe da napravimo dobar rezultat pred revanš u Banjaluci – poručio je Maksimović.

Banjalučani su sinoć odradili trening na stadionu na kome će se večeras poslije deset godina i zvanično vratiti u takmičenje pod okriljem Lige šampiona. Utakmica počinje u 19 časova, a prenos je na TV Arena sport 1.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: nameko mushrooms
Back to top button