FUDBAL

Kome se Zlatan divi? Samo pravom Ronaldu VIDEO

I sportisti kojima se dive milioni navijača imaju svoje idole. Zlatan Ibrahimović nikad nije krio kome se divio kad je počinjao karijeru. I dan danas se divi. Ronaldu, ali pravom, Brazilcu.

Švedski napadač poreklom iz BiH oporavlja se od povrede koljena koja ga je sprečila da igra na Evru. Trenutno se nalazi na odmoru u Brazilu gdje se slikao pored Ronalda i na društvenim mrežama objavio sliku iz potpis:

– Samo zamislite, Ronaldo.

Brazilac Ronaldo se smatra jednim od najboljih fudbalera na svijetu svih vremena. Sa Brazilom je dva puta bio prvak svijeta, a ima brojne trofeje i priznanja osvojene igrajući za neke od najvećih klubova poput Barselone, Intera, Real Madrida, Milana…

Ibrahimović kaže da nikad neće zaboraviti kad je u velikom milanskom derbiju igrao za Inter protiv Ronalda.

– Mislim da je Ronaldo bio fenomenalan. Mogao je da uradi sa loptom šta god je htio. Od najkomplikovanijih stvari činio je magiju. Uzeo bi loptu i kao da kaže: ‘Ja ću se sada pobrinuti za to’. Nikad ranije nije postojao takav fudbaler, a nema ni danas. Neponovljiv. Kad sam bio mlad igrač, gledao sam ga i rekao sebi: ‘Želim da budem upravo takav’. Igrač koji pravi razliku i predstavlja svjetionik na terenu, jednostavno takav.

Kad se Ibrahimović 2019. vratio u Milan izazvao je kontroverze kada su ga novinari pitali da li će u Seriji A pronaći pravog Ronalda (misleći na Kristijana, koji je tada bio u Juventusu), ali je Zlatan odgovorio:

– Ništa od toga! Postoji jedan Ronaldo, Brazilac!

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button