KOŠARKA

Micov o Partizanu: Postoje kontakti

Vladimir Micov je govorio o potencijalnom dolasku u redove beogradskog Partizana.

Vladimir Micov je bivši srpski reprezentativac koji je postao slobodan igrač nakon odlaska iz Olimpije Milano.

Micov je za MaxBet govorio da je odavno veliki Partizanovac i da prati dešavanja u svom omiljenom klubu i govorio o potencijalnom dolasku u crno-bele.

– Da budem iskren, verovatno i ja čitam isto što i navijači. Upoznat sam sa svim glasinama. Mogu da kažem da određeni kontakti postoje, ali za sada nema ništa konkretno što mogu da kažem da sam dobio ponudu i da me je neko pozvao, ali ponavljam postoje ti neki određeni kontakti.

– Uvek sam govorio da sam Partizanovac, nisam to krio pa neću ni sada. Takođe sam govorio da ako se kockice poklope da ću rado doći u Partizan, ali nemam želju da dođem i samo budem tu. Ne želim da dođem u klub koji volim samo da bih uzeo neke pare. Želim da budem tu i da pomognem, a mislim da mogu da pomognem. Imam 36 godina, ali se osećam odlično i potpuno sam zdrav. Pratim situaciju u Partizanu, vidim da je nekoliko igrača napustilo klub. Stigao je moj doskorašnji saigrač Kevin, e sada da li sam ja na tom spisku pojačanja i koji sam po redu, to ne znam. Imam i nekih ponuda za inostranstvo, videću kako se sve bude odigralo – kaže Micov.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button