FUDBAL

Karavan Crvene zvezde stiže u Bijeljinu

Karavan Crvene zvezde dolazi u Bijeljinu dolazi 10. jula, u okviru velike turneje po Srbiji i Republici Srpskoj, a najveća atrakcija na karavanu biće najvažniji pehari u svijetu fudbala, kojima se Zvezda ponosi.

Oni će biti izloženi u velikoj Fan zoni na Trgu Kralja Petra Prvog Karadorđevića, od 16 do 20 časova, a svi posjetioci će imati priliku da ih vide i slikaju se sa njima.

Zvezdini vjerni simpatizeri moći će i da se učlane u Crvenu zvezdu, ili da obnove svoje članstvo.

Fudbalski klub Crvena zvezda u saradnji sa svojim beting partnerom, kompanijom Mocart, već deseti dan organizuje veliki karavan u kom obilazi gradove širom Srbije i Republlke Srpske.

Karavan je krenuo svoje putovanje na Vidovdan, 28. juna i nakon sto je obišao Trebinje, Višegrad, Leskovac, Niš, Kruševac, Vrnjačku Banju, Kraljevo i Šabac, karavan stiže i u Bijeljinu, a zatim nastavlja da obilazi gradove po Republici Srpskoj.

Naravno, pehar Lige šampiona, koji je Zvezda osvojila 1991. godine i pehari koji čine duplu krunu, pehar Prvenstva Srbije i pehar Kupa Srbije, prisutnima na karavanu predstavljaju poseban doživljaj, a svi prisutni će moći i da uživaju u druženju u Fan zoni.

Dođite da se zabavite, podržite voljeni dres i osjetite dio istorije najvećeg srpskog kluba.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Back to top button