FUDBALREGION

Stanojević zadovoljan, pojačanja stigla na vrijeme

Trener Partizana Aleksandar Stanojević zadovoljan je poslije još jedne pobjede na pripremama protiv Rostova (1:0), posebno činjenicom da nije previše čekao na pridošlice.

Posebno je reči hvale imao za sportski sektor i aktivnost u letnjem prelaznom roku.

– Sjajno, doveli su sve igrače na vreme. Hoćemo još jedan korak napred, svi igrači su stigli na vreme, što mi je bilo najbitnije. Bili su dobri i Pantić i Saničanin. Dača je pokazao neke dobre stvari, mogao je i da asistira danas. Rikardo je bio takođe dobar, falio mu je samo gol. Kasnije je došao, ali zadovoljan sam jer je imao tri-četiri šanse. Marko Milovanović daje svaku utakmicu gol, od Turske na ovamo. Novi početak, znaju šta hoću, doveli smo pojačanja, voleo bih da dođe još neko. Žao mi je što Jović nije bio spreman, što Holender nije tu. On je imao dugačku sezonu, odigrao je popriličan broj utakmica, zaslužio je odmor. Brežančić je jedini malo ozbiljnije povređen, ali svi su dobro. Brzo će da se priključe timu. Ostali su lakše povređeni. Jović i Obradović imaće pojačani rad pošto nisu radili ovde – rekao je Stanojević.

Ipak, spušta loptu trener „parnog valjka“ i za konačne ocjene čeka prvenstvene duele.

– Imamo težak raspored, idemo utakmicu po utakmicu, Proleter igra tvrdo, cele pripreme je tako. Ako sve prođe kako treba daćemo i desetku. Samo da ne bude posle Proletera šestica.

Protiv Rostova Partizan ponovo nije primio gol.

– Posljednja je utakmica i mora rezultat da bude važan. Napravili smo pozitivan rezultat. Dobro, imao je Rostov onu jednu stativu i još jednu šansu, ali najvažnija je pobeda. Volim da ne primamo golove, ali isto tako volim da ih dajemo. Mislimo da smo na pripremama na 2,2 gola po meču. Uvek više volim da je napad dobar. Ako ste stabilni pozadi i odigrate 0:0, ne možete da osvojite titulu. Generalno i jedno i drugo, ali ako moram da biram – onda je to napad. Da damo jedan više u odnosu na rivala. To je važno, jer ako odigrate nerešeno – možete da izgubite titulu – rekao je Stanojević.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button