EUROKUPOVIFUDBAL

Kluž čeka pakao, ulaznice idu kao alva

Za revanš utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Borca i Kluža ulaznice se prodaju čak i bolje nego što je očekivano. Moglo se pretpostaviti da će se za ovaj meč tražiti karta više, ali da će poslije dana i po prodaje na dva mjesta u gradu (Trg Krajine i Delta planet) navijači kupiti gotovo 2.000 karata teško da je neko mogao očekivati.

– Ja sam „lešinar“ cijeli život, uvijek sam uz Borac i cijela Banjaluka je uz Borac. Jesu oni ko zna koliko puta skuplji, ali mi smo dali gol na gostovanju i nadam se da sa 2:0 prolazimo u drugi krug. Došao sam na vrijeme da obezbijedim kartu, jer će u utorak biti praznik na Gradskom stadionu – rekao je Danijel za Sport news magazin.

Najskuplja ulaznica je za Zapad i košta 15 maraka, Istok je deset, a Sjever pet maraka. Marketing tim Banjalučana napravio je za ovu utakmicu i posebne majice sa znakom Lige šampiona i grbopvoima oba kluba. Na štandovima se mogu kupiti i specijalno dizajnoirane majice za 95. rođendan kluba, šalovi, ali i dresovi.

Revanš utakmica Borca i Kluža na programu je u utorak od 20 časova.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: 다시보기
Back to top button