BIHFUDBAL

Lazarević ostaje na klupi „krojača“, grad izdvaja više novca

Šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Tekstilac i u novoj sezoni biće dosadašnji strateg Mile Lazarević, a prvi trener Dejan Pijelović. Njih dvojica obaviće prozivku igrača ponedjeljak, 12. jula čime će i zvanično početi pripreme „krojača“ za novu sezonu u Prvolj ligi RS.

U upravi kluba kažu da je cilj nastavak serije dobrih rezultata iz prošle sezone u kojoj je Tekstilac sa iskusnim stručnjakom na klupi osvojio peto mjesto. Dobra vijest je i što je lokalna zajednica povećala izdavanja za ovaj kolektiv.

– Gradsko rukovodstvo je imalo razumjevanje za potrebe kluba što će nam olakšati funkcionisanje i ostvarenje takmičarskih ciljeva. Napominjemo da ni ova sredstva nisu dovoljna tako da ćemo se i tokom naredne sezone oslanjati na naše sponzore i prijatelje, prije svih „Fructa trade – Kort markete“, a potom i na preduzeća „MB Motors“, “Gatarić”, “Geokop”, “Flora” „Imperija“, „Tim elektortehnike“ i druge – kažu u derventskom prvoligašu, te dodaju da su dobili obećanje da će lokalna zajednica izdvojiti sredstva za završetak uređenja svlačionica, jednog od ključnih infrastrukturnih preduslova za ispunjavanje uslova za takmičenje u ovom rangu.

Već je izvjesno da Lazarević neće močći računati na napadača Miloša Perovića koji se već pridružio pripremama Krupe, a Dervenćani poručuju da će nastojati zadržati što je više moguće igrača i dovesti adekvatna pojačanja sa kojima se već pregovara.

S obzirom na pozitivan rasplet pregovora sa Gradom Derventa uskoro će se održati završetak započete Skupštine kluba na kojoj će biti izabran predsjednik kluba i članovi uprave.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: gun shop
Back to top button