TENIS

Prevarila Kirjosa, sada je ljubi Novakov: Hrvatica koja IZAZVALA NAJVEĆI SKANDAL na Vimbldonu danas je protiv Đokovića

Srpski teniser Novak Đoković ima samo još jednu prepreku ka 20. grend slem tituli kojom bi se izjednačio sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom.

Prvi reket svijeta igra u finalu Vimbldona protiv Matea Beretinija, kom je ovo debi u takvim mečevima i koji je prvi Italijan koji se bori za trofej turnira u Londonu.

Kao što je slučaj bio do ovog meča, i u finalu će vjerovatno publika na Centralnom terenu biti uz Beretinija, ali će on imati i podršku Ajle Tomljanović, teniserke hrvatskog porekla koja nastupa Australiju.

Ova 75. teniserka svijeta je već dvije godine u vezi sa Beretinijem, a i sama je imala zapažen nastup na ovogodišnjem Vimbldonu. Ne toliko zbog igre, već zbog incidenta, nakon meča protiv Jelena Ostapenko. Tada je nekadašnja šampionka Rolan Garosa ušla u raspravu s 28-godišnjom Zagrepčankom, nakon što ju je ova prozvala da je medicinsku pomoć tražila samo kada je gubila. Ajla je završila učešće u četvrtfinalu, ali je ostala u Londonu da bodri dragog.

Njih dvoje su tokom trajanja turnira dali intervju za zvanični sajt.

– Sviđa mi se što oboje igramo na turniru u isto vrijeme jer smo onda u isto vrijeme i slobodni. Smanjen je stres, manji nego kad gledam iz svlačionice kako on igra ili ja završim pa onda on igra još treći set, rekla je Ajla a Mateo se nadovezao:

– Istina, više se živciram gledajući nju nego na svom meču. Zna da mi se dogodi da mi se u glavi javlja zabrinutost. Ojećam 10 puta više stresa gledajući nju, nego kada ja igram. Završio sam prvi set, nisam znao da li je i ona završila i da li dolazi ovdje jer nisu pokazali rezultat na ekranu. Onda sam pomislio da je možda izgubila i da se osjeća uznemireno.

Prije veze sa Beretinijem, Ajla je bila u ljubavi sa Nikom Kirjosom, koji ju je navodno prevario. Zanimljivo je da je njena rođaka u vezi sa kanadskim teniserom Feliksom Ožeom Alijasimom, momkom kojeg je Beretini savladao u četvrtfinalnom Vimbldona.

Ajla je dobar deo karijere nastupala pod zastavom Hrvatske, ali je to odlučila da promijeni 2018. godine, kada je dobila pasoš Austrije. Ipak, ona nije jedina dama iz nama susjedne zemlje koja privlači pažnju pred ovaj duel, jer će glavni sudija biti Marija Čičak.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: 뉴토끼
  2. Povratni ping: สล็อตpg
Back to top button