EVROPSKE LIGEFUDBAL

SMS: Osjećam se kao lider Lacija

Srpski fudbaler i igrač Lacija Sergej Milinković-Savić rekao je za italijanske medije da se osjeća dobro i da želi da se fokusira na klupske pripreme.

– Osećam se dobro, videćemo kako će se sve odvijati u narednih nekoliko dana, srećan sam što smo ovde, nismo bili zajedno mesec i po dana, sve mi je ovo nedostajalo. Radili smo odmah sa loptom, sada će se neke stvari na terenu promeniti jer će postojati druga formacija – 4-3-3 umesto 3-5-2, na meni je da sledim sva uputstva gospodina Sarija. Igraćemo više sa loptom na zemlji, jedva čekam da počne nova sezona – rekao je Sergej i dodao:

– Sada se osećam kao lider, ovde sam već šest godina i preda mnom je još mnogo toga. Vidim neke nove, mlade ljude i razmišljam o tome kako mi je bilo kada sam bi ona njihovom mestu, pokušavam da im pomognem, kao što su nekadašnji veterani to radili sa mnom.

On se osvrnuo i na navijače.

– Nedostaju nam, nadam se da će nam se sa novom sezonom i oni vratiti na stadion. U ovih 18 dana ćemo pokušati da naučimo sve što treba, da se što pre uklopimo. Biće mnogo promena, već smo počeli da se privikavamo na sve to. Uvek sam na raspolaganju trenerima, uvek dajem sve od sebe – zaključio je srpski fudbaler.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button