KOŠARKA

BAJIĆ O RADANOVU “Dobiće priliku, sada je sve na njemu”

Novi košarkaš Igokee Aleksa Radanov mogao bi u novom klubu da “eksplodira”.

Trener Aleksandrovčana Dragan Bajić rekao je da će novajlija dobiti šansu, ali je dodao da će njegov povratak u formu najviše zavisiti od njega samog.

– Zadovoljan sam zbog činjenice da je Radanov izabrao Igokeu.  Taj momak ima talenta i kvaliteta, međutim, ovo što mu se dešavalo nije bilo dobro za njegov razvoj i za njegov igrački napredak. Ja sam dugo razgovarao sa njim,  prihvatio je sve moje preporuke i sugestije, sve ono što sam mu govorio. Sad je sve do njega, najmanje do mene – rekao je Bajić i dodao:

– Došao je u klub koji je odličan za afirmaciju igrača, a on je još mlad i odlično je što ima dosta prostora za napredak u igri. Na njemu je da prione na dobar rad. Imaće priliku da igra i nadam se će je iskoristiti. On može sigurno da unaprijedi igru, njegov najveći problem što nije igrao u prethodnom periodu – rekao je Bajić

Igokea je pored Radanova do sada angažovala još četiri nova igrača. U klub su stigli Markel Sarks, Stefens D'Šoun, Nikola Tanasković i Stefan Đorđević. Trener Igokee Dragan Bajić istakao je da ovo nije posljednje pojačanje, ali da se neće žuriti.

– Treba nam još jedan igrač na poziciji jedan dva, ili dva na jedan, jednostavno košarkaš koji može pokriti oba mjesta. Nećemo žuriti, ja sam trenutno u Skoplju i trenutno sam posvećen reprezentaciji Makedonije. Treba nam pojačanje, i to ćemo čekati dok ne nađemo kvalitetnog i adekvatnog igrača koji može odgovoriti našim zahtjevima – objasnio je Bajić.

Srpskainfo.com

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: Testing automation tools
Back to top button