FUDBAL

Rašford će zbog ramena igrati tek od oktobra

Markus Rašford je na neslavan način završio sezonu. Promašio je penal u finalu Evropskog prvenstva pa će mu odmor sigurno dobro doći da se “resetuje”. On će period između dvije sezone iskoristiti za to, ali i za operaciju ramena koje ga muči već neko vrijeme.

Rašford već neko vrijeme odlaže operaciju ramena, u kom ima mišić koji je pocepan. Iako nije bio sto odsto spreman, Markus je želio da igra Evropsko prvenstvo, a kada se ono završilo konstatovano je da mora na hirurški sto. Operacija neće biti urađena odmah, pa će tako Rašford moći na teren tek kroz 12 sedmica, tačnije tri mjeseca.

Tako je realno da se Rašford vrati 23. oktobra, kada Junajted bude igrao veliki derbi na „Old trafordu“ protiv Liverpula.

Markus je u žiži ovih dana, jer zajedno sa Džejdonom Sančom i Bukajom Sakom trpi rasističke uvrede zbog promašenih penala u seriji protiv Italije. On je kratko rekao da se nikada neće izvinjavati zbog onoga što je.

– Imao sam tešku sezonu i mislim da je svima jasno da sam vjerovatno u finale ušao sa manjkom samopouzdanja – rekao je Markus Rašford.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: more information
  2. Povratni ping: 토렌트
  3. Povratni ping: Thai Magic Mushrooms
Back to top button