KOŠARKANBA

Povratak u NBA: Kokoškova čeka nova saradnja sa Dončićem?

Dalas Meveriksi zainteresovani su za dovođenje Igora Kokoškova, selektora Srbije i trenera Fenerbahčea, koga vide kao idealno rješenje na mjestu asistenta Džejsona Kida.

Vijest da bi srpski strateg mogao nazad u NBA ligu, gdje je radio kao asistent u Klipersima, Detroitu, Finiksu, Klivlendu, Orlandu, Juti i Sakramentu, uz kratkotrajnu ulogu prvog trenera Finiksa, prenio je Sportando, a zatim i dobro obaviješteni američki novinar Mark Stejn.

U Teksasu rade na ojačanju stručnog štaba novog trenera Džejsona Kida i smatraju da bi angažovanje Kokoškova bilo više nego djelotvorno. Prije svega, zbog uspješnog rada sa prvom zvijezdom tima Lukom Dončićem u selekciji Slovenije kojoj su donijeli titulu prvaka Evrope 2017. godine.

Pita se, ipak, nešto i Fenerbahče. Kokoškov je prošle sezone potpisao trogodišnji ugovor sa istanbulskim velikanom. Doveden je kao dugoročno rješenje, poslije odlaska Željka Obradovića, i Turci ga neće olako pustiti.

U svakom slučaju, nešto konkretnije na tu temu saznaćemo u dogledno vrijeme.

Do tada bi trebalo da bude poznato i da li Kokoškov ostaje selektor Srbije, poslije debakla Orlova na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre u Tokiju.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: relaxing sleep music
  2. Povratni ping: WeTalkBusiness
  3. Povratni ping: Study in Africa
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button