BIHFUDBAL

Sekulović kaznio promašaje Radnika i odnio bodove u Trebinje

Fudbaleri Leotara teško da su mogli da zamisle bolji povratnički debi u Premijer ligi od pobjede u Bijeljini (1:0) protiv Radnika. Trebinci su u eliti zaigrali poslije sedam sezona i već na startu upisali tri boda koja je „pogodio“ Miloš Sekulović.

Radnik je bio bolja ekipa u većem dijelu meča, imao zrelije šanse, ali nije uspijevao da ih materijalizuje. U promašajima je prednjačio Đorđe Pantelić, a u finišu meča priružio mu se i Kenan Šarić, dok su gosti strpljivo čekali svoj šansu i iskoristili je.

Trenutak odluke desio se u 68.  minutu kada je Sekulović iskoristio kiks odbrane domaćih i savladao nemoćnog Azura Aljkanovića koji mu je zaustavio prvi pokušaj, ali kod odbijene lopte nije imao šanse.

Domaći su do kraja stisli i pokušali da izjednače, ali nije išlo, pa je utisak da su svoje prilike za dobar rezultat propustili pri rezultatu 0:0. Treba reći da je Radnik nastupio u najjačem sastavu koji može da napravi Vlado Jagodić, dok njegov kolega Branislav Krunić nije mogao da računa na četvoricu pojačanja koji su došli juče.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 토렌트 다운
Back to top button