FUDBAL

“2:0 je najopasniji rezultat” Ovako je govorio čuveni Živa (VIDEO)

Velika tragedija pogodila je srpski fudbal kada je ovog jutra stigla vijest da je preminuo Milan Bard Živadinović, a cijela Srbija i region se sada prisjećaju njegovih fantastičnih izjava.

On neće ostati upamćen samo po sportskim dostignućima, već i po vedrom duhu, često je znao da nasmije javnost, a brojne njegove izjave su ušle u istoriju televizije i sporta.

Fantastični Živa nije imao dlake na jeziku i zato je bio voljen od strane svih navijača, bilo da su crveno ili crno-bijeli simpatizeri.

Pored one čuvene rečenice “2:0 je najopasniji rezultat” koju je izgovorio tokom emitovanja snimka meča Španija – Južna Koreja (Španci vodili 2:0, na kraju završeno 2:2) imao je još mnogo toga zanimljivog da kaže.

Blicsport je prenio neke od njegovih najzanimljivijih izjava:

– Uvijek dva štopera kod Engleskih ekipa su dva buzdovana koja stoje i uvijek može da se prođe.

– Možda i da prođu, dva divlja protivnika, ima tu dosta divljaka. Ma svi ti, Šerif, Merif, ta Moldavija, Mandalija, odakle se sve zovu, Albanija, pa nemojte, pa valjda ćemo pobijediti prvaka Albanije.

– Opasno je da ti zapadne recimo Deportivo ili tako neko.

– U staroj Jugoslaviji, drug Tito je davao do 200 maraka da možeš da potpišeš, da pojedeš čet'ri kila pečenja i dvije flaše vina i ti povedeš sekretaricu, u*okaš je na**kaš je..

– Ovakve kao Boaći, ja dovedem za 1000 dolara iz Afrike. – Danas kad čujem ove da mi pričaju o milionima… U moje vrijeme Beara je došao u Zvezdu za jedan mantil i onaj gornji dio kuhinje.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button