BIHFUDBAL

Jagodić: Nismo imali sreće; Krunić: Mi smo je imali

Trener Radnika Vlado Jagodić smatra da njegov tim nije zaslužio poraz na otvaranju sezone od Leotara. Jedini gol u Bijeljini djelo je Miloša Simonovića u 68. minutu, a gotovo sve prije i poslije tog trenutka pripalo je Bijeljincima. Pa ipak, domaći moraju da čekaju drugu priliku za bodove jer su promašili bar tri stoodstotne šanse.

– Mislim da smo zaslužili više od poraza, ali nismo imali sreće. Ko prvi da gol na ovakvoj utakmici realno je i da pobjedi. Promašili smo mnogo šansi, nije bilo sreće – rekao je Jagodić  koji je ipak uvjeren da će ekipa igrati bolje kako prvenstvoi bude odmicalo.

Da podsjetimo, Bijeljinci su posljednji krenuli sa pripremama, sa čak dvije sedmice zakašnjenja za ostalim ekipama.

Sa druge strane, Branislav Krunić takođe smatra da je možda najrealniji ishod meča bio remi, ali se izuzetno raduje pobjedi.

– Imali smo više sreće, nadam se da smo je zaslužili. Mi nemamo zvijezde u ekipi i samo disciplinovanom igrom možemo doći do bodova. Nama je pozitivan rezultat bio i neriješen, ali svakako da će nam pobjeda dosta značiti. Možda je neriješeno bilo najrealnije bilo, ali Radnik svoje šanse nije iskoristio – rekao je Krunić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Back to top button