BIHFUDBALNEKATEGORISANO

Na krilima pobjede nad Klužom Borac ide po trojku u Sarajevo

Na krilima trijumfa protiv Kluža fudbaleri Borca dočekuju premijerni meč u novoj prvenstvenoj sezoni i veliki derbi sa Željezničarom na “Grbavici” (21 čas). Bez obzira u kakvom momentumu bio rival, Banjalučani znaju da im neće biti nimalo lako da upišu tri boda i pobjedom krenu u odbranu titule što je cilj svih u klubu. 

Dvije utakmice sa rumunskim prvakom sigurno su ostavile traga na igračima, kako fizički, tako i psihološki zbog nesrećne eliminacije, međutim…

– Sarajlije su očajno odigrali drugi dio prošle sezone, tokom pauze ekipa je doživjela brojne promjene, ali je to tim sa velikim renomeom i zato moramo biti maksimalno angažovani ako želimo da dođemo do bodova. Ne treba zaboraviti da su na klupu doveli hrvatskog stručnjaka Tomislava Ivkovića i sigurno je da će biti veoma težak i neizvjestan meč. Jasno nam je da će svi željeti da nam skinu skalp, jer u prvenstvo ulazimo kao šampioni, ali smo spremni za sva iskušenja koja nas očekuju – naglasio je šef stručnog štaba Banjalučana Marko Maksimović.

Stručni štab “crveno-plavih” za ovaj susret ne može da računa na povrijeđene Jovu Lukića i Dejana Uzelca, te golmanski tandem Bojan Pavlović i Nikola Lakić, što znači da će mjesto među stativama ponovo zauzeti 19-godišnji Nikola Ćetković.

U ostalim susretima prvog kola Premijer lige BiH sastaju se: nedjelja: Sloboda – Rudar Prijedor (19), Široki Brijeg – Zrinjski (21), ponedjeljak: Sarajevo – Tuzla siti (18), Velež – Posušje (20). Sinoć je odigran premijeni meč nove sezone, a Leotar je dobio Radnik u Bijeljini sa 1:0.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 늑대닷컴
Back to top button