BIHFUDBAL

“RUDARI” SPREMI Na “Tušanj” po bod(ove)

Fudbaleri Rudar Prijedora spremni su za gostovanje Slobodi u Tuzli i ne kriju da bi se sa “Tušnja” željeli vratiti bar sa bodom, ako ne i sva tri.

Agilna uprava potrudila se da šampion Srpske ojača igrački kadar kako ne bi “plesao” samo jednu sezonu u eliti. Tako su dres zadužila trojica dosadašnjih igrača Krupe, Ajdin Redžić, Nikola Mandić i Jovan Vladimir Pavlović, Rijad Sadiku je došao iz Mladosti Doboj Kaknja, a Predrag Zekanović iz Grafičara. Golman Nemanja Šćekić branio je u Jermeniji, Adel Hallilović je do sada nosio dres Rudara iz Velenja, a Tomislav Knežević hrvatskog Rudeša. Novi je narvano i trener Nikica Milenković, koji je naglasio da je ekipa odlično odradila pripreme iako je postigla samo jedan gol na pet kontrolnih susreta.

– Gotovo pet sedmica smo u pogonu i mislim da smo na dobrom putu. Momci su dobro radili, zadovoljan sam prikazanim u kontrolnim utakmicama, jedino što moramo da popravimo, to je realizacija. Ali, siguran sam da će i to uskorodoći na svoje. Naša želja je da u Tuzli kroz posjed lopte stvorimo situaciju da ugrozimo protivničku mrežu – istakao je Milenković.

U nedjeljnom meču on neće moći da računa na napadača Luku Kulenovića, a svi ostali momci su spremni.

“Rudari” su uoči puta za Tuzlu predstavili i tehničkog sponzora, španskog proizvođača opreme “Kelme”, kao i “Prointer” koji će pomoći rad i funkcionisanje kluba.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Back to top button