FUDBALREGION

Rikardo pun samopouzdanja: Došao sam po titulu

Novi-stari napadač Partizana Rikardo Gomeš sa dva gola protiv Proletera započeo je sezonu. Crno-bijeli su na startu Superlige Srbije pobijedili Proleter na gostovanju rezultatom 4:0.

– Ovo je kao san za mene. Vratio sam se ovde, mislim da nije moglo da bude bolje od ovoga. Bilo je bitno da počnemo jako, damo gol na startu, padala je kiša bilo je teško igrati u nastavku, ali smo nakon četiri gola mogli da budemo opušteniji, bilo je lakše – rekao je Rikardo Gomeš.

Saradnja sa Danilom Pantićem je bila dobra.

– On je fantastičan igrač, trudim se da iskoristim svaku loptu koju mi pošalje. Moram dobro da se krećem i trudim se da dam gol, dajem maksimum uvijek – dodao je on.

Partizan u četvrtak igra protiv Dunajske Strede u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

– Očekujemo mnogo od takmičenja, želimo do grupne faze, krećemo u Beogradu sa navijačima i moramo da budemo dobri kao protiv Proletera kako bismo ostvarili bolji rezultat pred revanš. Ovde sam došao po titulu, imamo tim da osvojimo sve, da se borimo, ovo je samo početak, treba da nastavimo tako. Neće biti lako, ali moramo da mislimo samo o sljedećoj utakmici – zaključio je on.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button