MMA

„Mahačev? Konoru bi slomio vrat, a ne nogu!“

Ruski MMA borac Islam Mahačev nastavlja sa impresivnim nastupima u lakoj kategoriji (do 70 kg) u promociji UFC – poslije pobjede „gušenjem“ nad Tijagom Moizesom mnogi ga uskoro vide u borbi za pojas, baš kao i Dastina Poarijea, koji je pobijedio Konora Mekgregora.

Menadžer Islama Mahačeva, Ali Abdelaziz komentarisao je mogućnost da Mahačev u naraednom meču za protivnika ima planetarno popularnog Irca.

– To je za nas borba iz snova. Islam mu ne bi slomio nogu, slomio bi mu vrat – izjavio je Ali Abdelaziz za američki ESPN, aludirajući na povredu noge koju je Mekgregor doživio tokom meča sa Poarijeom.

Međutim, teško je očekivati da će UFC Mekgregora, svog najpopularnijeg borca, upariti sa čovekom koji stilski nimalo ne odgovara Ircu. Mahačev je poslije pobjede nad Moizesom „prozvao“ Rejmonda Čendlera, Tonija Fergusona i Rafaela Dos Anžosa.

Abdelaziz je ranije radio i sa Islamovim prijateljem Habibom Nurmagomedovom, koji je pobijedio Mekgregora, a toj borbi su prethodile mnoge uvrede irskog borca na račun Dagestanca i njegove porodice.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: 다시보기
  2. Povratni ping: make money on apps
Back to top button