BIHRUKOMET

Vasilić optimista: Sloga može da preskoči Viljandi

Rukometaši Sloge igraće u prvom kolu EHF Evropskog kupa protiv estonske ekipe Viljandi, a trener Dobojlija Dejan Vasilić smatra da je to ekipa protiv koje se može igrati.

Iako u ovom trenutku nema preciznijih informacija o snazi rivala ne sumnja da će do 11. septembra prikupiti sve podatke koji su mu potrebni. Prve informacije govore da su Dobojlije dobile rivala po mjeri, ali će upravi kluba putovanje u Estoniju sigurno zadati glavobolju sa aspekta organizacije i troškova.

– Ne poznajem naravno rivala, ali ima vremena da izanaliziramo njihove vrline i mane. Koncentrisaćemo se na pripreme i sklapanje tima, a tek početkom septembra početi da razmišljamo o Viljandiju. Ipak, nadam se da ćemo uz kvalitetan rad i bar dva pojačanja sa kojima smo u pregovorima preskočiti prvu prepreku – rekao je trener Dobojlija Dejan Vasilić.

Za sada su Slogu napustili ruski internacionalci Gleb Černov i Artjom Junjin, te Arsenije Bubić, a Vasilič ističe da će svi ostali prvotimci ostati na okupu.

– U pregovorima smo i sa dvojicom bekova i nadam se da ćemo do starta priprema 26. jula dogovoriti njihov dolazak – rekao je Vasilić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button