EUROKUPOVIFUDBAL

Borjan: Od Mladost kreće nova serija pobjeda

Golman Crvene zvezde Milan Borjan uvjeren je da će njegova ekipa pokazati bolju igru protiv Kairata u revanš meču druge runde kvalifikacija za Ligu šampiona.

“Crveno-bijeli” su izgubili u Kazahstanu 1:2, pa će sljedeće srijede na svom terenu morati da jure zaostatak.

– Poljuljani smo i ne bežimo od odgovornosti. Bila je teška utakmica, Kairat je dobra ekipa i na kraju se meč završio pozitivno po njih, ali čekamo revanš u kom sam siguran da ćemo biti bolji nego juče. Dešavalo se i ranijih godina da “sporije” krenemo, pa uhvatimo zalet. Nažalost, u revanšu nećemo igrati pred publikom, i baš zato nam treba podrška svih zvezdaša u subotu. Uželeli smo se igre pred punim stadionom – počeo je Borjan.

U subotu će Zvezda igrati protiv Mladosti u domaćem prvenstvu.

– Verujem u sebe i saigrače. Kažem, svesni smo da utakmica protiv Kairata nije bila kako treba, ali uverevam da to nije prava slika našeg tima i da možemo bolje od toga što smo pokazali i u prethodnim sezonama, a pogotovo u prošloj. Želimo da protiv Mladosti započnemo novi pobednički niz i upravo zato nam treba podrška svih “Delija”. Da napunimo stadion protiv Mladosti, da nam te slike ostanu u glavi za Kairat i da budemo što bolji. Zajedno smo jači – zaključio je kapiten Zvezde.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: click the next site
Back to top button