TENIS

Nole kreće u subotu uz doručak

Teniski turnir na Olimpijskim igrama u Tokiju počinje u subotu 24. jula na Arijake tenis parku u japanskoj prestonici, a glavni program će početi u 11 časova po lokalnom vremenu, tj. četiri ujutru po srednjoevropskom.

Najbolji teniser planete Novak Đoković će svoj meč prvog kola igrati protiv Bolivijca Uga Delijena, a biće četvrti na programu na Centralnom terenu. Ne treba očekivati da će srpski teniser izaći na teren prije devet časova ujutru u subotu. Pre njega će na centralnom terenu nastupiti i drugi igrač svijeta – Rus Danil Medvedev, kojem će rival biti Kazahstanac Aleksandar Bublik.

Đoković je inače najpopularniji sportista u Olimpijskom selu, a minule rezultate čestitao mu je i rival Fabio Fonjini.

Nina Stojanović će u singlu u prvom kolu igrati protiv japanske teniserke Nao Hibino, a ona će na četvrtom terenu izaći na teren prva – tj. u četiri sata.

Srpski dubl u ženskoj konkurenciji, koji sa Ninom Stojanović čini i Aleksandra Krunić, biće četvrti po rasporedu na terenu broj osam. Neposredno prije njih na istom terenu igraće drugi predstavnik Srbije u muškom singlu, Miomir Kecmanović, kojem je rival u prvom kolu Poljak Kamil Majhžak, tako da on vjerovatno neće nastupiti prije 7.30 u subotu ujutru.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button