BIHKOŠARKA

POVUKAO PRIJAVU Košarkaš Igokee odustao od drafta

Košarkaš Igokee Dalibor Ilić povukao je prijavu za NBA draft, a na ovaj korak odlučio se jer nije dobio garancije nekog kluba da će biti izabran.

Procijenio je da sačeka narednu godinu kada još može da se prijavi za NBA pijacu. Da će Ilić povući prijavu nagovijestio je njegov agent Miodrag Ražnatović koji nije spomenuo njegovo ime, ali je NBA liga objavila imena 49 neameričkih košarkaša koji su odustali od drafta među kojima su još Uroš Trifunović, Bojoan Tomašević, Boris Tišma, Roko Prkačin, Nemanja Popović, Ivan Perasović, Marko Pecarski, Mario Nakić, Karlo Matković, Jovan Kljajić, Kenan Kamenjaš, Danko Branković i Tarik Biberović.

Ilić pokriva poziciju krilnog centra proveo je nekoliko dana na treninzima u SAD gdje su ga posmatrali brojni treneri i skauti, ali je ipak, odlučio da odustane i po povratku bi trebalo da se pridruži svom timu koji će iduće sezone igrati u Ligi šampiona. Za razliku od spomeniutih igrača Filip Petrušev i Balša Koprivica nisu povukli prijave i s nestrpljenjem će čekati 29. jul kada će bi obavljen draft.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 티비위키
Back to top button