BIHRUKOMET

Borac upalio motore, nikad mlađi i poletniji tim

Prozivci RK Borac koju je obavio novi-stari trener Mirko Mikić pojavio se 21 rukometaš od kojih je deset kadeta i juniora.
Prvi put na pripreme seniora pojavili su se po godištu još uvijek kadeti Nikola Malivojević, Nikša Petrović, Ognjen Kalamanda, Nikola Letić, Amar Gračić i Igor Miljenović. Oni su zajedno sa Berinom Brkićem, Lukom Perićem, Božom Tepićem i Nemanjom Milovcem, koji su osjetili prvi tim nedavno osvojili juniorsko prvenstvo BiH i pokazali da imaju dosta talenta.

Mladi stručnjak kaže da je zadovoljan ekipom i da mu je zadovoljstvo raditi sa momcima koji imaju mnogo prostora za napredak. U prvoj fazi priprema šansu će dobiti svi, a onda će Mikić napraviti rez i procijeniti ko može da iznese teret sezone u kojoj “crveno-plavi” nemaju rezultatski imperativ. Jedna od momaka od kojih se očekuje najviše je Luka Knežević, momak koji je već skrenuo pažnju na sebe.

– Drago mi je što ćemo mi mladi igrači dobiti šansu. Vjerujem da ćemo se dobro snaći i odgovoriti izazovu, te pokazati ko može da bude oslonac ekipi. Naše ambicije uvijek svu visoke jer igramo za Borac – rekao je Knežević.
Jedino pojačanje za sad je povratnik Stefan Miljković koji će donijeti potrebno iskustvo i sigurnost naročito u odbrani, a Mikić je naglasio da će u zavisnosti od ponude na tržištu i mogućnosti kluba angažovati još jednog beka.
Kompletne pripreme rukometaši Borca odradiće u Banjaluci, a već 4. avgusta odigraće test meč sa PPD Zagrebom. Prvo zvanično takmičenje je završnica Kupa RS (4. i 5. septembar).

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 방콕 물집
Back to top button