FUDBAL

Čeka ga razgovor sa Alegrijem: Kristijano Ronaldo se vratio sa odmora VIDEO

Kristijano Ronaldo je završio odmor poslije naporne sezone u Seriji A i Evropskog šampionata i u ponedjeljak prvi put trenirao sa fudbalerima Juventusa.

Povratak Kristijana Ronalda u Juventus privukao je veliku pažnju medija zbog neizvjesnosti oko njegove budućnosti u slavnom klubu iz Torina.

U Juventusu su pozdravili portugalskog asa, koji je u nedjelju prošao medicinske preglede, a u ponedjeljak se pridružio saigračima na treningu.

Očekuje se da će Kristijano Ronaldo obaviti razgovor sa novim/starim trenerom Maksom Alegrijem i čelnicima kluba kako bi se riješile sve dileme oko njegove dalje karijere, odnosno budućnosti u Juventusu.

Na treningu Juventusa bilo je živo pošto su se pored Kristijana Ronalda sa odmora vratili i Dejan Kuluševski, Matijs de Liht, Aron Remsi i Adrijen Rabio.

Italijanski mediji pišu da je u ponedjeljak slično bilo i u drugim klubovima. „Gužva“ je bila i na treningu šampiona Intera. Sa odmora su se vratili Romelu Lukaku, Arturo Vidal, Alekis Sančez, Ivan Perišić. U komšiluku prvi treningu sa Rosonerima imali su francuski internacionalci golman Majk Manjan i Olivije Žiru, pojačanja iz Lila i Čelsija, kao i hrvatski internacionalac Ante Rebić.

(Sport Klub)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button